Darso - Solo Bentang-Bentang [iTunes Plus AAC M4A]


Genre: Indo Pop
Released: 14 Jun 2014
℗ 2017 DH Production Indonesia

Track List :
1 Halangan Diri
2 Bulan Nyeungseurikeun
3 Cinta Urang Duaan
4 Tangkeup Akang
5 Pait Amisna Cinta
6 Cinta Ibarat Kalangkang
7 Cinta Teu Saumur Kembang
8 Hellow Cinta
9 Kanjut Kundang
10 Pinter Kodek

Download :


Please buy official/original to support the artists, all content in this blog is for promotional purpose only, we dont responsible for all users and remove file after 24 hours downloaded.

Comments